To tatt i stor narkosak

Politiet samarbeidet med KRIPOS  og tollvesenet

  

Geologer sjekket rasfarlig område onsdag morgen:

- Frykter flere ras

  

Denne pin’en satte Bård Tufte Johansen ut av spill

  

De har laget verdens dårligste bil

PASSASJERENE MÅTTE HENTES AV ANNEN BUSS:
  

NÅ: Buss og kranbil kolliderte:

- Fire ruter eksploderte

  

– Brua tåler ikke trafikk

Med biler på brua kunne klaffene ha falt av

  

Trafikkorkene sprer seg

Siste magasinsaker

...

Kanskje ikke så rart at bilen vinglet

Sjåføren hadde også muligens smakt på lasten.

...

Dæhlie brukte hytta uten tillatelse

Bjørn Dæhlie manglet både ferdigattest og midlertidig brukstillatelse for hytta på Hafjell som brant ned tidligere i oktober.

...

Gratulerer med dagen!

I dag har internett bursdag: 29. oktober 1969 ble internett skapt (under navnet ARPANET) av det amerikanske forsvaret.

Været

Levert av
met.no

Sponset av

Skien

7.8°

Porsgrunn

8.2°

Langesund

9.7°

Kragerø

10.3°

6.2°

Notodden

6.8°

Rjukan

4.2°

  

- Klart vi er stolte

Kommentar Øivind Aschjem - Omsorgssvikt
  

«Du slo et barn i går»

  

Her kan det komme boliger

 

 

Personalia


Bursdag
Tor Helge Thorsen
Tor Helge Thorsen
Bursdag
William Thorsen Eikeland
William Thorsen Eikeland
Bursdag
Ingolf Haug
Ingolf Haug
Bursdag
Roger
Roger
Bursdag
SKIEN KOMMUNE SKAL KUTTE I OPPVEKSTSEKTOREN:

Slik vil de kutte 7,5 mill.

Her er kuttlista for oppvekstsektoren

  

Her har 71 sjåfører blitt fersket

  

Stordalen saksøkes for 1,6 milliarder

  

Ukjent feil rammer iPhone 6 Plus

FLERE PERSONER TIL SYKEHUS
Frontkolliderte med buss 

Frontkolliderte med buss

Flere biler involvert i trafikkulykke i Porsgrunn

...

I kveld kan favoritt-tap gi millionpremie

Vi har fylt ut midtukekupongen for deg!


...

Får Stoke revansj i kveld?

Sjekk vårt singeltips!

Spillsenteret
Til norsk-tipping.no
Et kommersielt samarbeid med

På TV i dag

TV-programmet leveres av

NRK 1

 • Oddasat - nyheter på samisk

  Nyheter på samisk Episodebeskrivelse Nyheter på samisk. (les mer)
 • Utrolige kaker

  Et konditorfirma har spesialisert seg på å lage spektakulære, orginale kaker. Men det er krevende å tilfredsstille kundene, og det går ofte hett for seg. Episodebeskrivelse Paris er blitt syk, og staben i Planet Cake konditori skal forsøke å klare seg uten henne. På ordrelisten står blant annet en detaljert replika av Tutankhamon. Planet Cake: She Who Must be Obeyed. (les mer)
 • Hjertevenner

  Seks enslige menn og kvinner mellom 65 og 90 år leter etter kjærlighet og vennskap. Episodebeskrivelse Seks enslige menn og kvinner mellom 65 og 90 år har vært på jakt etter noen å dele livet med. Har de funnet kjærlighet eller vennskap? Gunvor, Elis og Tove-Maj oppsummerer sine opplevelser. (les mer)
 • Distriktsnyheter Østlandssendingen

  TV Episodebeskrivelse TV. (les mer)
 • Dagsrevyen

  Episodebeskrivelse Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med magasin, sport og vær. (les mer)
 • Forbrukerinspektørene

  Forbrukerprogram Episodebeskrivelse Hvor mye forbrukslån kan man skaffe seg på en dag? Programleder Marit Evertsen Grimstad prøver. Spise hjemme hos - er et restaurantkonsept som har vokst frem i mange storbyer. Vi prøver et i Barcelona. Også ser vi nærmere på rulleskibremser, og hvordan komme enklere opp skibakken. Forbrukerinspektørene NRK1 kl 1945, onsdag 29.10.2014. (les mer)
 • Tidsvitne: Oddvar Brå vant gull....endelig

  Episodebeskrivelse Norsk dokumentarserie. En februardag i 1982 tok Oddvar Brå sitt første, etterlengtede VM-gull. Klipp fra NRKs arkiver og oppdaterte intervjuer lar oss gjenoppleve tida da Brå kjempa mot sykdom og bakglatte ski før han endelig kunne juble i Holmenkollen. (les mer)
 • Vikinglotto

  Deltagerne skal velge ut seks tall som de antar vil bli trukket ut som vinnertall av i alt 48 tall, spilles i Norge og flere andre land. Episodebeskrivelse Deltagerne skal velge ut seks tall som de antar vil bli trukket ut som vinnertall av i alt 48 tall, spilles i Norge og flere andre land. (les mer)
 • Distriktsnyheter Østlandssendingen

  TV Episodebeskrivelse TV. (les mer)
 • Dagsrevyen 21

  Episodebeskrivelse Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med Norge i dag, sport og vær. (les mer)
 • Lilyhammer

  Alt går ikke som planlagt når New York-gangster Frank Tagliano starter et nytt liv i Lillehammer. Episodebeskrivelse Sesongpremiere! Det er nyttårsaften i Lillehammer, og Frank gjør seg klar til fest. Gjennom vinduet oppdager han en ung kvinne i nød og bestemmer seg for å komme til unnsetning. Men snart er det Frank som trenger hjelp. Norsk dramaserie. (les mer)
 • Kampen for tilværelsen: Who's your daddy now?

  Norsk drama Episodebeskrivelse Norsk dramaserie. Tomasz er blitt venn med den rike og hyggelige Johannessen og lar ham kysse seg. Karianne kjøper ny dyr bil med masse elektronikk, og blir innelåst i bilen. Hugo og Suzy blir enige om å glemme brannen i forrige episode, siden en satanist tilstår. Jens Christian har tjent masse penger på krokodille-appen sin og vil kjøpe foreldrenes leilighet.Manus ved Erlend Loe, Per Schreiner og Bjørn Olaf Johannessen. I noen av rollene: Bartek Kaminski, Ingar Helge Gimle, Kai Remlov, Nils Jørgen Kaalstad og Monica Hjelle. (les mer)
 • Kveldsnytt

  Nyhetsmagasin Episodebeskrivelse Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med sport og vær. (les mer)
 • Sofa

  Episodebeskrivelse Norsk underholdningsserie om folk som ser på TV. I Sofa er tiden kommet den store humordiskusjonen. Hva er lov å spøke med, hva er morsomt nå og hva lo vi av før. Hjemme hos familien Prøis er det åpenbart at barna ikke har samme humor som de voksne. Uenighet i sofaen blir det også når Skavlan får besøk av Baywatchstjernen Pamela Anderson. Er hun alle mens drømmedame? Synes Jan at Pamela er like flott som Brigitte Bardot? Og hyller Tore og Adam stjernen som et homseikon?. (les mer)
 • Kulturquiz

  Kulturelt spørreprogram Episodebeskrivelse Kulturquiz er spørreprogrammet der åtte lag med etablerte kulturpersonligheter må svare riktig på spørsmål fra høyt og lavt i kulturen for å få muligheten til å gi et ungt talent drahjelp i starten av karrieren. I kveld har vi kommet til andre semifinale!. (les mer)
 • Øyevitne

  Episodebeskrivelse Den unge jenta Zana er innelåst i en bygård i Oslo sentrum av sin kriminelle far, da det oppstår en livsfarlig situasjon. Helen Sikkeland knyttes til saken, og ser en mulig forbindelse til drapene i Mysen. Politispaneren Camilla kjemper for å holde søsteren Siri vekk fra MC-klubben, i frykt for at informanten Christers dobbeltspill skal bli avslørt. Imens skjuler øyevitnene sine spor. I noen av rollene: Anneke von der Lippe, Per Kjerstad, Yngvild Støen Grotmol, Tobias Santelmann m.fl. Regi: Jarl Emsell Larsen. (les mer)
 • Downton Abbey - bak kulissene

  NRK har dessverre ikke rettigheter til å vise denne serien i full HD-kvalitet. Episodebeskrivelse Br. dokumentar. I det romslige slottet skrur menneskene på lyset, gjestene ankommer med bil og skuespillerne vandrer rundt i tidsriktige kostymer. Downton Abbey er skapt av den allsidige Julian Fellowes, en prisbelønt manusforfatter, skuespiller, regissør og romanforfatter. Hvorfor valgte han denne epoken, og hvordan har han og ITV laget den populære serien?. (les mer)
 • Girls

  TV-serie. Komedie om fire unge jenter i 20-årene- Episodebeskrivelse Am. komiserie. Hannah får eit innblikk i den harde verkelegheita når ho inviterar Elijah med på ei oppgåve. Jessa leitar etter arbeid. I Saw You. (les mer)
 • Tungrockens historie

  Episodebeskrivelse Kan. dokumentarserie. Antropologen Sam Dunn reiser jorden rundt for å finne opphavet til Heavy Metal-musikken. Siste del handler om den såkalte "Progressive Metal", sjangeren som oppsto på 80-tallet. (les mer)
 • Miss Marple: Greenshaws dårskap

  Episodebeskrivelse Br. krim. Louisa Oxley og sønnen hennes er på flukt en uværsnatt. Louisa søker hjelp hos sin slektning Miss Marple, som straks stiller opp. I tillegg til husly skaffer Miss Marple Louisa jobb hos den eksentriske botanikeren Katherine Greenshaw. Kan Louisa endelig føle seg trygg? Greenshaw's Folly. (les mer)

TV 2

 • En moderne familie

  Phil blir med Claire til sykehuset, der møter de en familie som er ganske lik på dem selv, bare eldre. Phil og Claire liker ikke synet av fremtiden. Manny drar Jay med på besøk til en potensiell privat skole. Mitchell og Cameron på sin side, arrangerer en «jentedag» for Gloria og Lily. (les mer)
 • Nyhetene

 • Været

 • Sportsnyhetene

 • Hotel Cæsar

  Pelle overtaler de ansatte til å bruke sine siste sparepenger på aksjehandel. Juni får mistanke til aksjehandelen, og er på nippet til å ta Pelle på fersken. (les mer)
 • Hotel Cæsar

  Det er kamp om å få kjøpt tomten i Groruddalen. Juni blir overrasket over hvem konkurrenten er. (les mer)
 • Jaget

  David Tørre Asprusten, Sidsel Ane Solbakken, Ole Martin Sakrisvold og Einar Wedøe er kveldens spillere. (les mer)
 • Nyhetene

 • Været

 • Sportsnyhetene

 • Farmen 2014

  Fjorten personer blir sendt hundre år tilbake i tid. Isolert fra omverdenen skal de drive en gård. De er bare hjulpet av det jorden og dyrene kan gi dem. Hver uke må to deltakere kjempe om å få bli på gården - en av dem må dra hjem. Sendes også søndag 2. nov kl. 14:30 på TV 2. (les mer)
 • Ingen kjære mor - Nye episoder!

  Jentene lærer at de må våge mer for å komme videre i livet. (les mer)
 • Suits

  En klient, Trent Devon (Jon Foster) bestemmer seg pluteselig for at selskapet hans ikke skal på børsen likevel. Harvey blir mistenksom, også fordi Devon uttrykker skepsis til å beholde Pearson Hardman. Allison Holt som arbeider for et konkurrerende firma, angriper Pearson Hardman, og prøver å overta flere av de viktigste kundene. Frustrasjonen er stor innad i firmaet. (les mer)
 • Hawaii Five-0

  Five-0-teamet etterforsker drapet på en basseng-rengjører, og avdekker samtidig at en gruppe radikale studenter er i ferd med å planlegge et terrorangrep på amerikansk jord. (les mer)
 • Criminal Minds

  Det blir et kappløp mot klokken når BAU-teamet leter etter en savnet skolebuss full av ungdommer. (les mer)
 • Numbers

  Don og teamet han tar opp jakten på en serievoldtektsmann som ser ut til å selv være I politiet. En serievoldtektsmann herjer, og det viser seg at han bruker sin posisjon i politiet til å lokke til seg ofrene sine. (les mer)
 • Beauty and the Beast

  Evan ser Cat gjøre noe som endrer hans oppfatning av henne. Det gjør ham enda mer bestemt på å spore opp "the beast". (les mer)
 • Suits

  En klient, Trent Devon (Jon Foster) bestemmer seg pluteselig for at selskapet hans ikke skal på børsen likevel. Harvey blir mistenksom, også fordi Devon uttrykker skepsis til å beholde Pearson Hardman. Allison Holt som arbeider for et konkurrerende firma, angriper Pearson Hardman, og prøver å overta flere av de viktigste kundene. Frustrasjonen er stor innad i firmaet. (les mer)
 • Hawaii Five-0

  Five-0-teamet etterforsker drapet på en basseng-rengjører, og avdekker samtidig at en gruppe radikale studenter er i ferd med å planlegge et terrorangrep på amerikansk jord. (les mer)
 • Celebrity Masterchef

  Det er duket for første eliminasjon, og deltagerne må lage gjenskape en av dommernes oppskrifter, samt komponere sin egen to-retters meny. (les mer)

TV3

 • NCIS: Los Angeles

  Callens ekspartner, Tracy Keller, står bak en gisselsituasjon på et marinerekrutteringssenter. Callen forhandler med henne for å finne ut mer om en stjålet forsendelse raketter. (les mer)
 • MasterChef Norge

  De aller siste finalistene skal velges ut og de som skal på MasterChef-kjøkkenet får å knive om tre finaleplasser er blant andre Terje Sporsem, Rachel Nordtømme, Nadya Khamitskaya, Magne Gundersen, Siri Kristiansen, Sigurd Sollien og Gaute Grøtta Grav. Deltagerne kommer inn til en mystery-box og en Sous vide i hvert kjøkken og i tillegg til dette må de finne råvarer i spisskammerset. Overraskelsen blir stor når de skjønner at de har blitt lurt opp i stry. (les mer)
 • Luksusfellen

  Bjørn og Marthe fra Haugesund drømmer om en fremtid sammen, men Bjørns manglende evne til å bidra økonomisk i forholdet er i ferd med å sette en stopper for dette. Marte betaler for husleie, mat og andre fellesutgifter, mens Bjørn bruker lønna si på seg selv. Selv om han alltid er blakk har han likevel brukt penger, så nå skylder han 275.000 kr, der 100.000 kr. er Marthes sparepenger. Nå er Marthe så fortvilet at hun vil kaste ut Bjørn dersom han ikke tar seg sammen og får kontroll over økonomien. (les mer)
 • Tyrant

  Akkurat når Barry er i ferd med å forråde og fordrive Jamal, mottar han foruroligende nyheter som truer med å ødelegge alt han har jobbet hardt for. Samtidig blir Jamal stadig mer mistenksom og setter spørsmålstegn ved lojaliteten til alle rundt ham. (les mer)
 • Million Dollar Listing New York

  Fredrik reiser ut av Manhattan på forretninger igjen, og Ryan får en danseinstruktør som kunde. Luis arrangerer en rødløper-event i hans toppleilighet på Manhattan. (les mer)
 • Paradise Hotel Sverige

  Pensjonistuken tikker mot slutten og før dagen er over må en av deltagerne gå av med pensjon. Maktbalansen i huset er endret, og mens noen av deltagerne forsøker å forsones, gjør andre alt de kan for å splitte motstanderallianser. (les mer)
 • (HD) How I Met Your Mother

  Marshall og Lily snakker med en fertilitetsspesialist som ligner veldig på Barney. Robin begynner i jobben som researcher hos Worldwide News, og er overrasket over at Sandy Rivers jobber der og forteller historier om fortiden hennes. (les mer)
 • (HD) How I Met Your Mother

  Gjengen reiser til Minnesota for Marvins begravelse, der de hjelper til så godt de kan og lurer på hva fedrene deres hadde sagt om dem dersom de døde nå. Marshall blir opprørt da han oppdager at bølla fra High School har blitt prest. (les mer)
 • Kongen av Queens

  Etter at Arthur starter en brann i kjelleren, synes Carrie det er på tide at han flytter på gamlehjem. (les mer)
 • Alle elsker Raymond

  Debra får nok av sin innpåslitne svigermor da hun kommer inn og ødelegger en sammenkomst Debra har arrangert. Debra bestemmer seg derfor for å sende henne et brev hvor hun forteller hvor slitsom den stadige innblandingen er for henne. Ray får panikk da han får høre om brevet og prøver febrilsk å forhindre at foreldrene får lese det. (les mer)
 • NCIS: Los Angeles

  Callens ekspartner, Tracy Keller, står bak en gisselsituasjon på et marinerekrutteringssenter. Callen forhandler med henne for å finne ut mer om en stjålet forsendelse raketter. (les mer)
 • NCIS

  En kvinne blir funnet drept ved Quantico, og Tony blir anklaget for mordet. Alle bevis peker mot Tony, så teamet må samle alle krefter for å redde sin kollega og venn. (les mer)
 • NCIS

  McGee dreper en mann mens han er ute på oppdrag. Senere viser det seg at han var politispaner og en av deres egne. Jenny bestemmer seg for å etterforske saken, og teamet må bevise McGees uskyld. Dette setter Gibbs og Jennys forhold på prøve, mens Tony blir innehentet av fortiden. (les mer)
 • I'm Having Their Baby

  Megan er overbevist om at adopsjon er det beste for hennes barn. Lindsay vil ha hjemmefødsel i adoptivforeldrenes hus. (les mer)

TVNorge

 • Two and a Half Men

  Charlies vaskedame Berta sier opp jobben, og han innser at han ikke klarer seg uten henne. Samtidig får Charlie i oppdrag å gjøre Jake klar for Judith, som skal ta sønnen med på en fin middag med foreldrene hennes. Rockestjernen Steven Tylers stemme dukker opp i denne episoden. (les mer)
 • The Big Bang Theory

  Guttene er bekymret når Sheldon søker etter et alternativ til menneskelig samvær etter at det ble slutt mellom ham og Amy. (les mer)
 • The Big Bang Theory

  En av Wolowitz' pinlige hemmeligheter kommer for en dag og Sheldon og Raj har en liten krig på jobben. Katee Sackhoff fra Battlestar Galactica og George Takei fra Star Trek har gjesteroller i denne episoden. (les mer)
 • America's Funniest Home Videos

  Slipp latteren løs og kos deg med knall og fall og god gammeldags bløtkake-humor når voksne, barn og dyr havner i hysterisk morsomme situasjoner. (les mer)
 • Sinnasnekker'n

  For tre år siden kjøpte Pia og Kim et oppussingsobjekt i Ski, etter å ha pusset opp og solgt to leiligheter i forkant. Dette paret har altså pusset opp kontinuerlig i årevis, men har nå kommet til et punkt hvor alt ser mørkt ut. Pia og Kim har funnet sitt drømmehus, men all jobben har gjort drømmen til et regelrett mareritt. Kim er totalt utslitt etter alle årene med oppussing, og Pia sliter med dårlig samvittighet fordi hun presset gjennom kjøpet av huset. For at ikke forholdet og huset skal ryke unngår de å prate om oppussing, og resultatet er at huset ser ut som en dynge. Overalt i det store huset er det påbegynte rom, og bare ett av dem er ferdigstilt. Pia og Kim har sendt et skrik om hjelp til Otto og teamet. (les mer)
 • Gift ved første blikk

  "Gift ved første blikk" er et eksperiment med tre arrangerte ekteskap. Fire eksperter har brukt ulike faglige metoder for å finne fram til tre perfekte matcher. Første gang parene møtes er i sitt eget bryllup. I kveldens episode våkner parene opp etter bryllupsnatta. Etter å ha vært gift i under et døgn drar de nygifte på bryllupsreise til Riga, Amsterdam og Berlin. Hvordan vil det gå med ekspertenes perfekte matcher når de skal tilbringe tid sammen, helt alene? (les mer)
 • CSI

  Morgan, Sidle og Finlay prøver å slappe av på en konferanse for krimteknikere når en gjerningsmann begynner å skyte tilfeldig rundt seg. (les mer)
 • Special Victims Unit

  En collegestudent som betaler for studiene ved å jobbe som pornoskuespiller, blir seksuelt overfalt av noen medstudenter som ikke klarer å skille fantasi fra virkelighet. Selv om hun ikke er den som står på tiltalebenken, må hun bevise sin uskyld i retten. (les mer)
 • Castle

  Det er mange mistenkte i saken der en lotterivinner ble brutalt drept. Mange ble misunnelige da offeret flyttet fra fattighuset til en luksusleilighet. Og mens etterforskerne leker med tanken på hva de ville gjort dersom de vant mye penger, sliter Martha med et tilsvarende valg når hun plutselig arver penger hun føler at hun ikke har fortjent. (les mer)
 • CSI

  CSI-teamet blir tilkalt for å etterforske et mord i et bryllup med «Alice i eventyrland» som tema. Samtidig ankommer Hodges’ mor til byen, og han later som at Morgan er kjæresten hans. Jaclyn Smith (Charlie’s Angels) gjestespiller som Olivia Hodges. (les mer)
 • Special Victims Unit

  En rekke voldtekter i Soho inspirerer en borgervernsgruppe til å organisere seg både mot kriminalitet i nabolaget og NYPD. Mens reporter Dennis Griscomb benytter enhver anledning til offentlig å kritisere politiets innsats, kjemper SVU-etterforskerne for å finne en ledetråd i saken før en av borgervernerne blir angrepet. Idet de andre etterforskerne slåss om å få kontrollen over så vel granskning som sinte innbyggere, distraheres Amaro av mistanken om at hans kone har et forhold til en annen mann. (les mer)
 • CSI: NY

  En bilbombe eksploderer i et boligstrøk i New York. En ung kvinne blir funnet død i et av husene og det viser seg at hun var datter til Felix Redding, som var det opprinnelige målet. Mac har problemer med å finne ut hvorfor Redding er ønsket drept, helt til han oppdager at det utpekte offeret ikke har vært ærlig om hva han egentlig jobber som. (les mer)
 • Seriemorderne

  Som tiåring sov heavy metal-fantasten Richard Ramirez på kirkegårder. Han ville senere spre frykt over hele Los Angeles som «The Night Stalker» da han voldtok, drepte og lemlestet tilfeldige ofre. Både menn, kvinner, barn og eldre ble drept, og politiet jaktet febrilsk på en drapsmann som befant seg på utsiden av alle kjente teorier om seriemordere. (les mer)
 • Alcatraz

  Snikskytteren Ernest Cobb begynner å skyte ned uskyldige ofre, og teamet må gå tilbake i tid for å stoppe ham før han slår til igjen. (les mer)
 • Harry's Law

  Harry og teamet hennes prøver å endre ting i Eric Sanders drapssak. Mens tiltalen mot Harry blir henlagt, fortsetter statsadvokat Roseanna Remmick sine angrep ved å gi ordre til politiet om å trakassere Harry og planter bevis mot Eric. Medias iver øker, og Harry ansetter Tommy Jefferson til å ta seg av pressen. (les mer)
 • Breaking In

  Oz oppdager at noen har stjålet puddingen hans fra kjøleskapet på pauserommet, og mistenker at Veronica er den skyldige. I et forsøk på å presse henne til å tilstå, går han etter den ene tingen Veronica ikke klarer seg uten: assistenten Molly. Men når Molly forelsker seg i ham, må Oz finne ut hvordan han kan få henne på andre tanker. (les mer)

NRK 2

 • Derrick

  Kriminalsjefinspektør Stephan Derrick og hans assistent Harry Klein bruker kløkt og sunn fornuft til å løse kompliserte mordgåter. Episodebeskrivelse Das dunkle Licht . Kriminalsjefinspektør Stephan Derrick og assistenten hans, Harry Klein, brukar kløkt og sunn fornuft til å løyse kompliserte mordgåter. Med Horst Tappert og Fritz Wepper. (les mer)
 • 30 svar

  Eit fem minutts program om kvifor bokstaven R er så spesiell. Han kan vere vanskeleg å uttale, og derfor er det så mange variasjonar av han. (les mer)
 • Ingen kontroll på ungene

  Tre livlige barn har kjørt foreldrene sine ut på et sidespor. Tvillingene på 4 år, og storebror på 6 begynner ofte å sloss. Kan en psykolog hjelpe de fortvilte foreldrene? Episodebeskrivelse Da. dokumentarserie. Et ungt par som fikk to barn ganske tidlig i forholdet, har et hjem som er preget av krangling og konflikter. De oppsøker psykolog Ulla Dyrløv for å få hjelp. (les mer)
 • Árdna: Samisk kulturmagasin

  Vi får besøk av en forfatter som er en av mange som har skrevet bøker om alt det samer og kvener opplevde. Likevel er denne historien fortsatt ukjent i Norge. Vi får vite mer om de samene som klarte å gjemme en hel reinflokk som nazistene skulle slakte. (les mer)
 • Aktuelt

  Episodebeskrivelse Programleder er Ole Torp. (les mer)
 • Krøll på hjernen

  Ikke alt er det det gir seg ut for å være. Illusjonisten Jan Hellesøe viser oss hvordan han kan lure hjernen og gir oss råd om hvordan man kan bruke både den og sansene på en skarpere måte Episodebeskrivelse Dansk serie. Ikkje alt er slik det gir seg ut for å vere. Illusjonisten Jan Hellesøe viser oss korleis han kan lure hjernen og gir oss råd om korleis ein kan bruke både hjernen og sansane på ein skarpare måte. DR3 Fuckr med dn hjrne. (les mer)
 • Brenner & bøkene

  Programleder: Hans Olav Brenner. (les mer)
 • Oddasat - nyheter på samisk

  Nyheter på samisk Episodebeskrivelse Nyheter på samisk. (les mer)
 • Glimt av Norge: Bogstad gård

  Episodebeskrivelse Norsk dokumentar. Bogstad Gård i Oslo har vore museum sidan 1955 og gir besøkande eit unikt innblikk i livet til dei som var med på å forme Norge som nasjon. Garden husa blant anna Norges første statsminister, Peder Anker. (les mer)
 • Den grøne planeten

  Episodebeskrivelse Påskeøya sør i Stillehavet blei forvandla frå ei frodig øy med regnskog til ei naken, forblåsen øydemark på 500 år. Så blei det bestemt at skogen skulle bringast tilbake. I Kina brukar ein store ressursar på å endre retninga og gjere planeten grønare. Namibia er den einaste nasjonen i verda som har eit eige punkt i grunnlova om at framtida skal bli grønare. Dette er ei utfordring som gjeld heile verda: gjenoppbygginga av den grøne planeten. Green Planet - Road to recovery. (les mer)
 • Urix

  Episodebeskrivelse Aktualitetsmagasin fra NRKs utenriksredaksjon. Går i dybden med ulike perspektiver på aktuelle saker fra hele verden. NRKs utenrikskorrespondenter bidrar med analyser og historier. Programledere er Hege Moe Eriksen og Gry Blekastad Almås. (les mer)
 • Hvor går feminismen?

  Episodebeskrivelse Svensk dokumentarserie. Har feminismen en fremtid? Fittstim-forfatter Belinda Olsson spiller inn en video med feminismens nye stjerner. I tillegg kommer hun nærmere Ulf Lundell enn hun har turt å håpe på. Fittstim - min kamp. (les mer)
 • Brennpunkt: UDIs nåløye

  Episodebeskrivelse Det er tre millioner syriske flyktninger i Midtøsten, og norske myndigheter har bestemt at tusen av dem skal få komme til Norge som kvoteflyktninger. Hvordan velger UDI ut de som får komme til Norge? Og hvordan kan vi være sikre på at de utvalgte ikke er muslimske krigere, eller personer som selv har brutt menneskerettighetene? Brennpunkt har fulgt UDI i deres vanskelige arbeid, samtidig som vi har fulgt en syrisk familie og en ung mann som håper på å bli valgt. (les mer)
 • Filmens historie

  En verdensomspennende, guidet reise gjennom de beste filmene som noensinne er laget. Episodebeskrivelse Fellini, Bergman, Bertolucci og Pasolini: De store regissørene dukket opp på 50- og 60-tallet. For ikke å glemme de franske bølgeregissørene som forvandlet spillefilmen. Claudia Cardinale og Lars von Trier forteller. The Story of Film. (les mer)
 • Forbrukerinspektørene

  Forbrukerprogram Episodebeskrivelse Hvor mye forbrukslån kan man skaffe seg på en dag? Programleder Marit Evertsen Grimstad prøver. Spise hjemme hos - er et restaurantkonsept som har vokst frem i mange storbyer. Vi prøver et i Barcelona. Også ser vi nærmere på rulleskibremser, og hvordan komme enklere opp skibakken. Forbrukerinspektørene NRK1 kl 1945, onsdag 29.10.2014. (les mer)
 • Oddasat - nyheter på samisk

  Nyheter på samisk Episodebeskrivelse Nyheter på samisk. (les mer)
 • Distriktsnyheter Østlandssendingen

  TV Episodebeskrivelse TV. (les mer)
 • Distriktsnyheter Østfold

  TV Episodebeskrivelse Distriktsnyheter fra Østfold. TV. (les mer)
 • Distriktsnyheter Østnytt

  Hedmark og Oppland. TV Episodebeskrivelse Distriktsnyheter Østnytt Hedmark og Oppland. TV. (les mer)
 • Distriktsnyheter Østafjells

  TV. Episodebeskrivelse TV. (les mer)
 • Distriktsnyheter Sørlandet

  TV Episodebeskrivelse TV. (les mer)
 • Distriktsnyheter Rogaland

  TV Episodebeskrivelse TV. (les mer)
 • Distriktsnyheter Vestlandsrevyen

  TV Episodebeskrivelse TV. (les mer)
 • Distriktsnyheter Møre og Romsdal

  TV Episodebeskrivelse Distriktsnyheter fra Møre og Romsdal. TV. (les mer)
 • Distriktsnyheter Midtnytt

  Sør- og Nord Trøndelag, TV Episodebeskrivelse Distriktsnyheter Trøndelag Sør- og Nord Trøndelag, TV. (les mer)
 • Distriktsnyheter Nordland

  TV Episodebeskrivelse TV. (les mer)

NRK Super / NRK3

 • Stor og sexy

  Episodebeskrivelse Br. livsstilsprogram. Dei er store, dei er vakre, og dei sit ikkje heime og ventar på at ting skal skje. Tvert imot har desse XXL-damene jobba hardt og nådd toppen i mote - og skjønnheitsindustrien. Dei veit betre enn nokon at verkelege kvinner har former, og at dei dessutan har det moro. Big Sexy. (les mer)
 • Standup med Michael McIntyre

  Michael McIntyre, en av de beste britiske standup-komikere, besøker Storbtitannias mest berømte underholdningssteder for å presentere andre store komikere. McIntyre har vunnet både British Comedy Award og har blitt kåret til beste nykommer av TV Times i 2009. (les mer)
 • Rundlurt

  Episodebeskrivelse Magiker Kevin Lunde lurer godtroende folk og kjendiser ved hjelp av fingerferdigheter og avledning. (les mer)
 • Rådet

  Kjendiser gir råd til unge folk, ved hjelp av egne erfaringer, feiltrinn og suksesser. Episodebeskrivelse Norsk underholdningsprogram. Der kjendiser gir råd til unge folk. Hva gjør man med en kompis som alltid prøver å ligge med deg? Hvordan kan en ensom jente i storbyen få seg venner? Kveldens rådgivere - Finn Schjøll, Gunhild Dahlberg og Torbjørn Harr. Programleder Siri Kristiansen. (les mer)
 • HitRECord

  Episodebeskrivelse Unormalt tv-show fra internett. Den kjente skuespilleren Joseph Gordon-Levitt dirigerer utallige artister fra sitt globale nettsamfunn hitRECord. Til sammen komponerer de alle elementene til en nyskapende tv-serie med korte filmer, live-opptredener, musikk, animasjon, samtaler og mye mer. Serien vant nylig Emmy-pris for beste eksperimenterende tv-serie i 2014. Hver episode fokuserer på et tema der alle med en internett-tilkobling oppfordres til å bidra med innspill. Dagens tema er penger. (les mer)
 • Når døden gir mening

  Episodebeskrivelse Br. dokumentar. Se legene som jobber med å hente vev fra døde mennesker for å redde andre. Både pårørende og lykkelige mottakere forteller om sine opplevelser. The Human Tissue Team. (les mer)
 • På sjekker'n

  Mark 23 bor fortsatt sammen med foreldrene sine. Han har ikke dør inn til soverommet sitt, men har likevel hatt 64 sexpartnere. Hvordan vil Clare, med sin firemåneders-regel, reagere på Marks fortid.? Ed er på date for første gang. Kan den like uerfarne Purdey bli en bra match for ham? First Dates. (les mer)
 • Stor og sexy

  Episodebeskrivelse Br. livsstilsprogram. Dei er store, dei er vakre, og dei sit ikkje heime og ventar på at ting skal skje. Tvert imot har desse XXL-damene jobba hardt og nådd toppen i mote - og skjønnheitsindustrien. Dei veit betre enn nokon at verkelege kvinner har former, og at dei dessutan har det moro. Big Sexy. (les mer)
 • Standup med Michael McIntyre

  Michael McIntyre, en av de beste britiske standup-komikere, besøker Storbtitannias mest berømte underholdningssteder for å presentere andre store komikere. McIntyre har vunnet både British Comedy Award og har blitt kåret til beste nykommer av TV Times i 2009. (les mer)
 • Ondt blod i New York

  Episodebeskrivelse Am. dramaserie. Det er 1860-årene i den skitne, irske bydelen Five Points på Manhattan i New York. Den unge, hardbarkede politimannen Kevin Corcoran patruljerer i farlige omgivelser for å bevare freden i området. Samtidig må han løse en personlig kriminalsak: Hans kone er forsvunnet, og datteren er død. Med: Tom Weston-Jones, Ato Essandoh, Kevin Ryan og Anastasia Griffith. Copper. (les mer)
 • Naturens farlige krefter

  Hvilke enorme krefter slippes løs når storm, jordskjelv, snøskred og oversvømmelser rammer oss? Episodebeskrivelse De ødeleggende kreftene i et jordskjelv fremkalles gjennom spektakulære eksperimenter. Overlevende fra virkelige jordskjelv forteller hvordan de opplevde rystelsene. Norsk kommentar: Olav Njaastad Storm City - Earthquake. (les mer)
 • Entourage

  Vince Chase er en ung og sexy filmstjerne med en karriere som er i ferd med å ta av. Med seg på moroa, og for å holde ham noenlunde på bakken, har han barndomsvennene Eric, Drama og Turtle. Episodebeskrivelse Am. komiserie. Filmstjerna Vince Chase frå New York bevegar seg rundt i den ukjende filmbransjen i Los Angeles. Han har med seg ein gjeng kompisar og agenten sin for å kapre dei beste filmrollene. Manic Monday. (les mer)
 • Entourage

  Vince Chase er en ung og sexy filmstjerne med en karriere som er i ferd med å ta av. Med seg på moroa, og for å holde ham noenlunde på bakken, har han barndomsvennene Eric, Drama og Turtle. Episodebeskrivelse Am. komiserie. Filmstjerna Vince Chase frå New York bevegar seg rundt i den ukjende filmbransjen i Los Angeles. Han har med seg ein gjeng kompisar og agenten sin for å kapre dei beste filmrollene. Gotcha!. (les mer)
 • Bondi Beach

  Flere tusen blir reddet hvert år av badevaktene på den populære stranda. Episodebeskrivelse Austr. dokuserie. Vi følger livredderne på en av verdens travleste strender, Bondi Beach utenfor Sydney i Australia. Bondi Rescue. (les mer)
 • Bondi Beach

  Flere tusen blir reddet hvert år av badevaktene på den populære stranda. Episodebeskrivelse Austr. dokuserie. Vi følger livredderne på en av verdens travleste strender, Bondi Beach utenfor Sydney i Australia. Bondi Rescue. (les mer)

Viasat 4

 • How I Met Your Mother

  Daphne sender en urovekkende tekstmelding til Lily så Marshall spør gjengen om hjelp til å fjerne meldingen, uten å spørre hvorfor. (les mer)
 • Family Guy

  James Woods kommer tilbake for å hevne seg på Peter ved å stjele identiteten hans. Peter bestemmer seg for å ødelegge James' karriere og image. (les mer)
 • Simpsons

  Homer får et møte med en ond tupé, Bart og Lisa blir sperret inne i en Itchy & Scratchy-episode og Maggie viser seg å være datter av et romvesen i kveldens Halloween-episode. Jerry Springer gjestespiller i rollen som seg selv, sammen med flere andre kjente talkshowverter. (les mer)
 • Simpsons

  Halloween-episode, med blant andre Lucy Lawless (Xena) som gjesteskuespiller. Springfield får en fæl versjon av År-2000-problemet, Lisa og Bart blir radioaktive og Ned Flanders havner under bilen til Marge. (les mer)
 • How I Met Your Mother

  Gjengen vurderer fremtiden for kjærlighetstriangelet mellom Ted, Robin og Barney. Samtidig aksepterer Barney en rekke utfordringer fra Lily og Robin. (les mer)
 • How I Met Your Mother

  Barney vil gjenre at hans far, Jerome, skal bli sammen med moren hans igjen, men James er av en annen mening. Samtidig går ting skeis med en viktig bryllupsrelatert oppgave og Ted får skylden. (les mer)
 • Two and a Half Men

  Lyndsey finner ut at Alan ligger med Larrys søster og Walden prøver å fortelle Barry at han må finne sitt eget sted å bo. (les mer)
 • Fryktens sommer 2

  Ett år har gått siden den første tragedien, men Julie (Jennifer Love Hewitt) jobber fortsatt med å få orden på livet. Fjorårets redselsfulle hendelser dukker stadig opp i drømmene hennes, men når romvenninnen Karla (Brandy Norwood) vinner en reise for fire til Bahamas ser det imidlertid ut som lykken har snudd seg. Julie og Karla legger av sted sammen med kjærestene Tyrell (Mekhi Phifer) og Will (Matthew Settle). Men idyllen på den tropiske øya varer ikke lenge. Når likene begynner å dukke opp finner Julie seg selv enda engang med kniven mot strupen. Den ondskapsfulle morderen Ben Willis er tilbake, og Julie innser at hun må overvinne han en gang for alle. Det er nå eller aldri… (les mer)
 • Cops

  I denne programserien får vi se det amerikanske politiets mest dramatiske øyeblikk festet på film, deriblant biljakter, voldsomme konfrontasjoner og ran. (les mer)
 • Cops

  I denne programserien får vi se det amerikanske politiets mest dramatiske øyeblikk festet på film, deriblant biljakter, voldsomme konfrontasjoner og ran. (les mer)
 • Seinfeld

  Jerry får problemer med skattemyndighetene, og George prøver å hjelpe ham ved å involvere kjæresten sin. Men så blir forholdet slutt før hun har hjulpet dem ferdig. Elaine føler at hun ser altfor mye til Kramer etter at han har begynt å gå ut med hun hun deler leilighet med. (les mer)
 • Seinfeld

  Jerry og Elaine drar til Florida for å besøke hans foreldre. En venn av familien gir Jerry en spesiell gave, noe som fører til anspent stemning mellom de fleste tilstede. Ingredienser i denne episoden er en penn som kan skrive opp-ned, en hetebølge, en ubehagelig sovesofa og for mange muskelavslappende piller. (les mer)
 • Bundy

  Bilen til Al går inn i bilvasken, men den kommer aldri ut igjen! Marcy har presset Jefferson til å begynne og jobbe på bensinstasjon, men når eks-mannen Steve dukker opp i en rådyr bil, forsøker hun å skjule at Jefferson jobber der. (les mer)
 • The Fresh Prince of Bel-Air

  Will blir hypnotisert og oppfører seg som en fireåring, samtidig skal familien intervjues for å gi Nick en plass på en privatskole. (les mer)
 • American Dad

  Et dårlig minne gjør at Francine bestemmer seg for å finne George Clooney og ødelegge ham. Planen er å vinne hans hjerte for deretter å knuse det, men Stan forelsker seg i Clooney på ordentlig og alt går i vasken. (les mer)
 • The Exes

  Holly er fast bestemt på å finne en date til Stuart og introduserer ham for en kvinne som viser seg å virkelig være profesjonell. Haskell dikter opp en fantastisk livsstil til seg selv på Internett for å overgå sin eks-kone. (les mer)
 • Grimm

  Nick og Hank etterforsker et mord på en videregåendeelev som ble drept på grunn av sin deltakelse i en akademisk konkurranse. Monroe får besøk og Renard må hanskes med sin besettelse. (les mer)
 • Cops

  I denne programserien får vi se det amerikanske politiets mest dramatiske øyeblikk festet på film, deriblant biljakter, voldsomme konfrontasjoner og ran. (les mer)
 • Cops

  I denne programserien får vi se det amerikanske politiets mest dramatiske øyeblikk festet på film, deriblant biljakter, voldsomme konfrontasjoner og ran. (les mer)
 • The Exes

  Paul vil tilbringe mer tid med Molly og ber guttene om å holde seg borte. Men ting går ikke som planlagt siden Molly begynner å tro at de unngår henne. (les mer)
 • American Dad

  Et dårlig minne gjør at Francine bestemmer seg for å finne George Clooney og ødelegge ham. Planen er å vinne hans hjerte for deretter å knuse det, men Stan forelsker seg i Clooney på ordentlig og alt går i vasken. (les mer)
 • Sirens

  Etter å ha mistet en pasient som minnet Johnny om hans far, bestemmer han seg for å ta opp kontakten med faren igjen. Brian blir rørt over en døende manns siste ord og er fast bestemt på å overlevere dem i egen person. (les mer)

TV 2 Zebra

 • Alarm 112 - På liv og død

  De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til brannmannskaper, politistyrker og ambulansepersonell i Sverige. (les mer)
 • En moderne familie

  Claire forsøker å hindre at Phil tabber seg ut på bankett ved å holde en svært lite morsom tale. Og Mitchell forsøker å overbevise Cameron om å gjøre endringer i klesstilen sin. (les mer)
 • Torsdag kveld fra Nydalen

  Det blir topp Sydenstemning når ukas gjest er Charter-Svein, eller bare Svein Østvik som han nå foretrekker å kalle seg. (les mer)
 • Big School

  Britisk komiserie fra 2014. (les mer)
 • Fraktekrigen

  «Handymannen» Roy får virkelig testet laste-ferdighetene sine når et spisebord laget av en 1957-modell Chevrolet skal fraktes. Chris og Robbie tar fatt på sin tyngste last noensinne: En gigantisk atomrakett. (les mer)
 • Derfor styrter fly

  Hva skjer egentlig når en rutinemessig flytur blir til det reneste marerittet? I denne serien får vi svar fra piloter og flypassasjerer. (les mer)
 • Fargo

  Molly begynner å mistenke at Lester er involvert i drapene, men hennes nye sjef sender henne i en ny retning. Samtidig undersøker Malvo utpressings-plottet mot mannen kjent som «The Supermarket King». (les mer)
 • Criminal Minds

  For å klare å ta de aller verste forbryterne før de slår til igjen, har et team politietterforskere spesialisert seg på å tenke som de kriminelle. (les mer)
 • Las Vegas Jailhouse

  Las Vegas-politiet har mye å gjøre i byen som aldri sover. Hver dag arresterer de prostituerte, narkomane og fyllekjørere. Hva skjer så? Vi følger dem til fengselet, Clark County Detention Center. (les mer)
 • Las Vegas Jailhouse

  Las Vegas-politiet har mye å gjøre i byen som aldri sover. Hver dag arresterer de prostituerte, narkomane og fyllekjørere. Hva skjer så? Vi følger dem til fengselet, Clark County Detention Center. (les mer)
 • Vegas Strip

  Følg politifolkene i Sin City og jobben de gjør for å opprettholde lov og orden blant prostituerte, bråkmakere og fulle festløver langs en av verdens mest berømte boulevarder. (les mer)
 • Nådeløse innkrevere

  Hvis du ikke klarer å betale for deg, kommer de nådeløse innkreverne fra Lizard Lick Towing og tar tilbake det du har kjøpt! (les mer)
 • Alarm 112 - På liv og død

  De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til brannmannskaper, politistyrker og ambulansepersonell i Sverige. (les mer)
 • Las Vegas Jailhouse

  Las Vegas-politiet har mye å gjøre i byen som aldri sover. Hver dag arresterer de prostituerte, narkomane og fyllekjørere. Hva skjer så? Vi følger dem til fengselet, Clark County Detention Center. (les mer)
 • Las Vegas Jailhouse

  Las Vegas-politiet har mye å gjøre i byen som aldri sover. Hver dag arresterer de prostituerte, narkomane og fyllekjørere. Hva skjer så? Vi følger dem til fengselet, Clark County Detention Center. (les mer)
 • OZ

  I fengselets spesialavdeling, Emerald City, er rehabilitering av de innsatte viktigere enn samfunnets hevn. Uansett om du er en hardbarket kriminell eller drapsmann, om du skal sitte inne et par år eller resten av livet - her har du en rolle å spille. (les mer)
 • Wilfred

  Etter et mislykket selvmordsforsøk, får Ryan kontakt med naboens hund, Wilfred. For Ryan er Wilfred en voksen mann i hundekostyme. For alle andre er Wilfred en hund. Wilfred hjelper Ryan med å få kontroll på livet. (les mer)
 • Wilfred

  Etter et mislykket selvmordsforsøk, får Ryan kontakt med naboens hund, Wilfred. For Ryan er Wilfred en voksen mann i hundekostyme. For alle andre er Wilfred en hund. Wilfred hjelper Ryan med å få kontroll på livet. (les mer)
Se hele TV-guiden

Dagens anbefalinger

 • Lilyhammer[ NRK 1]

  Alt går ikke som planlagt når New York-gangster Frank Taglia... (les mer)

 • Farmen 2014[ TV 2]

  Fjorten personer blir sendt hundre år tilbake i tid. Isolert... (les mer)

 • Gift ved første blikk[ TVNorge]

  "Gift ved første blikk" er et eksperiment med tre arrangerte... (les mer)

 • Håndball: Norge - Tyrkia[ TV 2 Sport]

  (les mer)

 • Jaget[ TV 2]

  David Tørre Asprusten, Sidsel Ane Solbakken, Ole Martin Sakr... (les mer)

 • Ingen kjære mor - Nye episoder![ TV 2]

  Jentene lærer at de må våge mer for å komme videre i livet. (les mer)

Film

 • Fryktens sommer 2[ Viasat 4]

  Ett år har gått siden den første tragedien, men Julie (Jenni... (les mer)

 • Asterix og Obelix - Oppdrag Kleopatra[ TV 2 Filmkanalen]

  De gode gallere drar til Egypt for å hjelpe arkitekten Numer... (les mer)

 • Mary Higgins Clark`s Try To Remember[ TV 2 Filmkanalen]

  En tilsynelatende løst drapssak blir vekket til live igjen 1... (les mer)

 • Sliding doors[ TV 2 Filmkanalen]

  Hva ville skjedd dersom livet ditt hadde gått i to vidt fors... (les mer)